Dierenverzekering sterilisatie

Dierenverzekering sterilisatie

Een dierenverzekering sterilisatie is zeker het overwegen waard. De sterilisatie van je kat of hond is niet alleen een behoorlijke ingreep voor je huisdier, maar hier zitten ook aardig wat kosten aan verbonden.

Vooral als de sterilisatie van je beestje op latere leeftijd is, kan dit behoorlijk kostbaar zijn. Om financiƫle verrassingen te voorkomen is het dus verstandig om een dierenverzekering inclusief sterilisatie af te sluiten.

Wel of niet steriliseren?

Je kunt er uiteraard voor kiezen om je kat of hond niet te laten steriliseren. Maar er zitten veel voordelen aan een sterilisatie. Zo heeft je hond of kat na de ingreep minder kans op het krijgen van tumoren of baarmoederontstekingen. Ook de loopsheid verdwijnt en ook de kans op suikerziekte is nog maar erg klein.

Een sterilisatie komt de gezondheid van uw geliefde huisdier dus alleen maar ten goede. Wilt u niet zelf voor de kosten opdraaien? Kies dan voor een dierenverzekering inclusief sterilisatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *